Al jaren kampte ik met gewichtsproblemen en had ik al tientallen jojo-diëten uitgeprobeerd. Maar niets hielp.

Afgelopen jaar kreeg ik ook gezondheidsproblemen, zoals allergieën voor van alles en ook moest ik preventief medicatie gaan gebruiken voor mijn migraine, zo hevig en veelvuldig waren de aanvallen. Bovendien bereikte mijn gewicht ook zijn hoogtepunt: 85,3 kg

Gerda van Aerogym raadde mij aan om Metabolic Balance te proberen, een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, ontwikkeld door artsen.

Voor_1
na_1

Eerst dacht ik: wéér een dieet, maar Gerda wist me te overtuigen dat dit mij serieus kon helpen. Ik ben ontzettend blij dat ik me heb laten overhalen. In april 2016 ben ik gestart en nu, december 2016, ben ik ruim 16 kg. kwijt en ik voel me beter dan ooit.

Naast het gewichtverlies, heb ik ook geen last meer van mijn allergieën en voor het eerst in 32 jaar kan ik zeggen dat ik al 8 maanden geen migraine gehad, terwijl ik al ruim 7 maanden geen medicatie meer gebruik.

En wat heb ik ervoor moeten doen? Geen hongerdiëten, geen dure shakes, nee ‘gewoon’ mijn eetpatroon veranderen en bepaalde voedingsmiddelen niet meer eten. Ik zeg ‘gewoon’ omdat het ook zo voelt: geen dieet met kortdurend effect, maar een nieuwe manier van eten, voor altijd.

Bedankt Gerda, Jolanda en het overige team van Aerogym voor jullie steun en begeleiding!