Tesla Med

De Tesla Med ION STREAM 680 PRO is het eerste systeem ter wereld dat gebruik kan maken van een IONFLOW generator en PACKAGED SAMPLING MICROCURRENT. Hierdoor krijg je buitengewone resultaten. De temperatuur komt nooit boven de  45°C waardoor de huid niet beschadigd. De behandeling voelt comfortabel aan en het is 100% veilig!!

IONFLOW generator

De ionflow generator stuurt ionen dieper de huid in waardoor het collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaakt. Dit leidt tot huidverjonging en verstrakking van de huid. Ook krijg je resultaat bij acne, striae, pigmentatie en zelfs een direct effect op haaruitval en haargroei. Tijden het proces van ionflows produceert de ION stream 680 pro ook ozon. Dit is in de natuur het krachtigste desinfectans, wat erg belangrijk is om bacteriële infectie van de huid te voorkomen en huid microbioom in balans te houden. Dit is ideaal in combinatie met de milde vorm van microdermabrasie die gelijktijdig plaatsvindt.

PACKAGED SAMPLING MICROCURRENT

Dit zijn tijdelijke opeenvolgingen van elektrische impulsen van lage intensiteit die op een gelokaliseerde manier worden toegepast om cel vernieuwingsprocessen te stimuleren. Deze nieuwe vorm van elektrostimulatie maakt gebruik van een zachte stroom die therapeutisch effect heeft.

Met de Tesla Med kunnen we onderstaande huidproblemen tegelijkertijd aanpakken waardoor we per persoon maatwerk kunnen leveren naar behoefte.

  • Huidverslapping in het gezicht zoals, rimpels en lijntjes, dubbele kin, verslapping van de hals, littekens en huidverkleuring op het gezicht.
  • Huidverslapping op het lichaam zoals cellulite, lokaal vet, armen, benen, love-handles, billen en borsten.
  • Behandeling van striae en acne.
  • Het stimuleren van haargroei.

Na de behandeling is (meestal) gelijk resultaat zichtbaar, maar we geven je graag persoonlijk advies voor het beste resultaat en een lang aanhoudend effect.

Ja ik wil een proefbehandeling