ULTRATONE DREAMSHAPER BIOSTIMULATIE VOOR LICHAAM EN GEZICHT 

De Dreamshaper is de nieuwste innovatie van Ultratone, al 40 jaar marktleider in biostimulatie, activeert vitaliteit op celniveau voor succesvolle figuurcorrectie, huidverbetering en anti-aging.

Ultratone behandelingen helpen je figuur te corrigeren op plaatsen die met een aangepast voeding en beweegpatroon niet willen verminderen. In een behandelsessie worden op specifieke probleemzones vet vrijgegeven, afgevoerd en verbrand terwijl je spieren intensief getraind worden en je huid verstrakt.

Het resultaat is directe omvangvermindering al na één behandeling. Ervaar het zelf tijdens een GRATIS proefbehandeling. Wij maken vervolgens een plan op maat waarmee je jouw persoonlijke doelstellingen kunt bereiken.

4Vitality21042023ZA-132

NON CHIRURGISCHE FACE-LIFT

Hotter dan hot in de beautywereld! Dat zijn momenteel de huidverjongingsbehandelingen met biostimulatie, microcurrents en ultrasound, oftewel de Ultralift.

De Ultralift is een non-invasieve behandeling (je ervaart geen pijn of ongemak) waarmee de contouren van je huid worden gelift. Dit gebeurt door middel van biostimulatie. Bij biostimulatie worden lichaamseigen processen geïmiteerd en bevorderd, zodat je huid zichzelf van binnen uit verbetert en verjongt.

Ga voor een strakke en stralende huid met de allernieuwste techniek in de beautywereld: de Ultralift.